6 Nisan 2013 Cumartesi

Pötibörlü Pasta Tarifi

Pötibörlü Pasta Tarifi

Malzemeler
1 paket kakaolu pötibörlü bisküvi
1 paket kakao
1 paket kakaolu puding
1 litre süt

Yapılışı ve Hazırlanışı
Sütün içinden bir bardak süt alın ve kalan sütü tencereye boşaltın ve kakaolu pudungi içine döküp karıştırın puding pişene kadar karıştırın kaynayan pudingin altını kapatıp 5-6 dakika dinlenmesi için kenara alın ve bir bardak sütü alıp geniş bir tabağa dökün pötibörleri bu süte batırıp borcam tabağınıza dizmeye başlayın alt tabanı pötibörler ile kapladıktan sonra hazırladığınız pudingin bir kısmını üzerine yayın ikinici kat pötibörleri yine süte batırıp pudingin üzerine dizin kapladıktan sonra yine üzerine kalan pudingi döküp düzeltin buzdolabına koyup 3-4 saat bekletin soğuduktan sonra bıçak ile dilimleyip servis edin.

0 yorum:

Yorum Gönder